Kako je teško biti slab,
kako je teško biti sam,
i biti star, a biti mlad!
Tin Ujević
Obiteljski dom za starije

i nemoćne Gorupić


Usluge udomiteljstva i zbrinjavanja

Otok 25, 40323 Prelog

Tel., Fax: 040 646 416

info@obiteljski-dom-gorupic.hrOva ustanova ovlaštena je od strane Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske za pružanje usluga njege, udomiteljstva i zbrinjavanja starih i nemoćnih osoba.

Dobro došli

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Gorupić nalazi se u Otoku kod Preloga, u Međimurskoj županiji. Smješten je u prekrasnom pirodnom okruženju starih rukavaca rijeke Drave, te mnoštva cvijeća i zelenila.

Rad se temelji na desetogodišnjem iskustvu obavljanja udomiteljstva, a u prosincu 2009. godine započeli smo s radom Obiteljskog doma. Zapošljavamo stručno medicinsko osoblje, koje štičenicima našeg doma stoji na raspolaganju od 0 do 24 h.

Objekt našeg Obiteljskog doma je 2009. godine poprimio sasvim novi izgled, nakon što smo u listopadu 2007.godine krenuli u rekonstrukciju objekta, kako bi proširili kapacitet i omogućili veći komfor našim štičenicima.

Nakon završene rekonstrukcije, Dom je postao prostran, a sobe potpuno novo opremljene, te svakome korisniku pružaju vrhunske uvjete smještaja.